Fietstocht Pabena 21 augustus 2013

Verslagje van de fietstocht die gehouden werd op 21 aug.2013.
 
De fietstocht werd uitgezet door Dhr. C. Pieters en deze begon met koffie in het Sportcentrum en tennishal De Schaapskooi, Sportlaan 3 6681 CD Bemmel alwaar zijn dochter werkzaam was. De koffie was uitstekend en rond 11.00 uur vertrokken we.
Er waren 10 personen (3 dames en 7 heren) die aan de oproep gehoor hadden gegeven en dat was een record voor deze activiteit. 
Het weer was schitterend en de stemming was prima.
Dhr. Pieters reed zelf aan kop van de groep en dat ging hem, gezien zijn leeftijd (77) prima af. Zeker wanneer je bedenkt dat hij niet in het bezit was van een snelle of electrische fiets en zijn fiets had ook maar 3 versnellingen.
De route was prachtig en we reden door heel mooie stukjes natuur en hebben ook enkele pontjes gebruikt om uiteindelijk weer in Bemmel te kunnen uitkomen. We hebben onderweg gerust c.q. koffie gedronken vlakbij het veer van Millingen.
Het is telkens toch weer een leuke ervaring om met je oud-collega’s en/of hun partners te kletsen. 
 
Bij terugkomst hebben we na nog een drankje te hebben genuttigd afscheid van elkaar genomen waarbij we onze reisleider heel hartelijk hebben bedankt voor de moeite die hij heeft genomen om ons zo’n mooie route voor te schotelen. Ceees bedankt.
 
Henk Janssen
 

 

Fietstocht Pabena 22 mei 2013

Tijdens deze tocht hebben onze leden Cees Schroer en Eelke Bos onderstaande foto's gemaakt.